Sunday, March 22, 2015

Sunday cooking "The Berry pancakes"

Every weekends I'm cooking something tasty for my beloved husband and daughter :-)
This Sunday I made their favorite berry-american pancakes! Want to share with you the recipe, that you also could please your family and friends.

That's what you need for making "Berry Pancakes":

Ingredients:

2 cups(1 Cup =250ml) flour
1 tsp salt
1 tsp soda
2 tablespoons sugar
2 slightly beaten eggs
2 cups buttermilk(Buttermilk) safely replace yogurt
2 tbsp melted butter
a handful of any berries
1 pack of vanilla sugar


Cooking:
When mixed all the ingredients, bake in a hot frying pan. As a measure we use the probe to 1/4 Cup, then all the pancakes will turn out the same size.
Turn them once the entire surface is covered with lovely bubbles. If you give them to burst, the other side will be not like the other, but it doesn't affect the taste of a pancake.
The total amount will be about 18 pieces.

Hope you're having a wonderful weekend!

Каждые выходные я готовлю что-то вкусненькое для любимых мужа и доченьки :-)
В это воскресенье я решила приготовить их любимые ягодные-американские панкейки! Хочу поделиться с вами рецептом,что бы и вы могли порадовать свою семью и друзей.

Вот, что вам потребуется, чтобы приготовить "Ягодные Панкейки":

Ингредиенты:

2 чашки(1 чашка =250мл) муки
1 ч.л. соли
1 ч.л. соды
2 ст.л. сахара
2 слегка взбитых яйца
2 чашки пахты(Buttermilk) смело заменяем на кефир
2 ст.л. растопленного масла
горсть любых ягод
1 пачка ванильного сахара

Способ приготовления:
Когда перемешаны все ингредиенты, выпекаем на горячей сковороде. В качестве меры используем измеритель в 1/4 чашки, тогда все панкейки получатся одинаковой величины.
Переворачиваем их как только вся поверхность покрылась симпатичными пузырьками. Если дать им лопаться, то вторая сторона получится не похожей на первую, но это не отражается на вкусовом качестве панкейков.
Общее количество будет около 18 штук.

Надеюсь ваши выходные проходят чудесно!



 Lots of love,
Maria

No comments:

Post a Comment